Livrarea produselor se va face oriunde în România.

S.C. LOGO ADVERTISING S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Costurile de livrare sunt:

  1. 10% REDUCERE LA PLATA CU CARDUL
  2. GRATUIT PENTRU COMENZILE A CĂROR VALOARE DEPĂȘEȘTE 600 RON
  3. COSTURILE DE LIVRARE PENTRU COMENZILE MAI MICI DE 600 RON VOR FII COMUNICATE IN MOMENTUL CONFIRMARI COMENZILOR

În funcție de momentul preluării comenzilor dumneavoastră, acestea se vor livra astfel:

  • COMENZI PLASATE DE LUNI PÂNĂ VINERI PÂNĂ ÎN ORELE 16:00 SE EXPEDIAZĂ ÎNTR-O PERIOADĂ DE MAXIM 1-3 ZILE.
  • COMENZI PLASATE DE LUNI PÂNĂ VINERI DUPĂ ORA 16:00, SE EXPEDIAZĂ ÎNTR-O PERIOADĂ DE MAXIM 1-4 ZILE.
  • COMENZI PLASATE ÎN ZILELE DE SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ, SE EXPEDIAZĂ ÎNTR-O PERIOADĂ DE MAXIM 2-4 ZILE.

Fiecare comandă realizată de către dumneavoastră va fi însoțită de un email de confirmare din partea noastră, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora și termenul de livrare.

Produsele se livrează prin Curier, în 24 ore în principalele localități și maxim 48 ore lucrătoare în restul localităților, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din România.

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate de către dumneavoastră nu sunt în stoc, veți fi înștiințat prin email sau telefon.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va reuși să ia contact cu acesta. Dacă clientul nu poate fi contactat comandă va fi anulată și produsul returnat la sediul S.C. LOGO ADVERTISING S.R.L., clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună, iar confirmarea o reprezintă semnătura de pe documentele fiscale legale.

Factura fiscală constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul că a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda făcută și cu nevoile acestuia.

S.C. LOGO ADVERTISING S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. LOGO ADVERTISING S.R.L. care includ, dar fără a se limita: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră sau caz fortuit conform uzanțelor legii românești.